fredag 19 oktober 2007

Fredag idag o livet leker.

Hej igen allihopa. Då har vi kommit till veckans sista arbetsdag, Fredag!!
För många av oss innebär det att vi har slutat jobba för denna vecka för andra innebär det att vi ska jobba lite till. Men jag tillhör den första kategorin. Skrev ett prov idag via mitt jobb och fick 39 koäng av 41. Bra får jag hoppas. Det var ju en tid sedan jag satt o glirade framför skolbänken, men detta var i närverkstermologi. Många vet vad det betyder o många vet inte vad det betyder. Läran om hur ett nätverk fungerar i ett företag t ex. Men nog om detta, jag sitter nu och dricker den efterlängtade ölen som kallat på mig denna vecka. GOTT!!!
Det blir lite senare en stor räkmacka till mat och det ska sitta fint. Skrev sist om pengar som ni vet om ni läser denna blogg och då håller jag med om den person som skrev att det hade varit fint med en Harley... Jag håller med dig !!!! Men jag är mer lagd åt Kawasaki sidan så det hade blibvit en Kawa 1300 ZX för mig.. Har oxå lagt märke till att det inte har varit så oroligt i världen denna vecka förutm då denna brand som härjat i Vällinge.. Pucko som sabba för andra igenom att hutta in en bensinare på skolan och förstör för hundra tals skol elever... Och det kommer bara kosta oss alla ca hmm 15 mille för detta... PUCKO!!!
Satt och hade mig en funerare i går kväll om livet bara..Har nui haft det nångång? Det tror jag...
Jag har märkt att mina vänner har bara försvunnit igenom årena, och då undrar jag hur? Vad har hänt? Tror att det har med en viss oförståndighet till viss grad. Jag hade en del vänner eller som jag då kallade vänner innan jag for till forna joguslavien. När jag kom hem med diagnosen PTSD allså Post Traumatisk Stress Syndrom. Så bara sa det puff!!! Vissa tog avstånd som om jag hade pesten. Synd för tycker jag.. Då var ju dom inte mina riktiga vänner, men då tänker jag?? Jag ska inte nämna namn här men jag umgicks med en kille som var och säkert är nu helt underbar i flera år och vi ringde varann 2 ggr om dagen i oxå då flera å, hur kan detta inte vara en vän då? Ha drog när jag inte mådde bra.. Var det inte då en riktig vän? Min grupp på 12 st när jag kom hem mådde inte bra efter min första runda 93. Vi grävde massgravar och jag behäver inte gå in på detaljer om det med vi mådde inte bra och det var mer är hälfen då dom under en 3 års period som tog sina liv då. Vart var hjälpen?
Men nu som sagt mår jag bra men det jag ville komma till var att vart tog alla vänner vägen? Vissa får barn och vissa bara blir det så att man har perioder att man inte hörs av. Synd..
Men nog om det tycker jag... Det är ju Fredag ju!!! Fest säjer många men jag säjer.. Mys..