måndag 15 oktober 2007

Pengar

Jaaa vad skulle man göra om man fick en mille?
Jag har suttit och tänkt på det... hade man skänkt pengar till andra välgörende endamål eller hade man gjort nått annat? Man säjer ju att ju mer stålar han har desst snålare blir man, stämmer det? Jag undrar? Jag hade betalt alla mina skulder som jag har sedan så hade jag hjälpt alla mina familje medlemmar så dom klarar sig. Vad hade ni gjort?
Man ser han som vann för typ ett ellet två år sedan utanför Malmö eller var det i Malmö, jag vet inte men han vann 42 miljoner.. Och inte nog med det året innan vann denna person 1 miljon svenska dollareros!! Har han skrivit påett kontrakt med den onda eller har man bara tur.. Chansen att vinna det är promille...Huuuga..
Då vill jag nu då hitta denna flaska som en ande bor i så jag kan polera den och vinna ..
Fest för alla och en fete resa med alla som jag tycker om och är vän med.
Man ska aldrig sluta ge upp hopp.. man måste alltid försöka hålla skenet uppe för förr eller senare så kommer turen till dig och då smäller det..

Måndag och den nya veckan gror.

Hej igen Bloggen här kommer jag och mina funderingar och vad som hänt.
Helgen har vari ok. Förutom attjag har haft kräksjukan.. Plääää.. :(
Annars har livet och alla andra varit snälla mot mig och gudarna har smilat åt min sida,,
Vaknade kl 7 i morse och såg på min SEB sida attjag fått stålar.. Jippi...
13700... Lön.. Mellan lön för saker jag gjort i mitt arbete.
Vad ska man göra då.. Människor är roliga så fort man fått pengar , det finns 2 sorters personer tror jag, dom som säjer jippi som jag gör och handlar så det ryker eller dom som säjer jaaaa o sparar.. haha...
Jag får abstinens ..Pengar.. som en hund med en boll eller en godis.. äta äta eller vart är bollen!!!
Men jag får ta mitt förnugt till fånga och vara en gos svensk och tänka på framtiden, man vet inte vad som händer.. Eller som en god vän sa till mig,, hade gud tänk på att vi ska spara pengar så hade han gjort handdtag på pengarna..
Inget kvid denna vecka som ni ser.. Skönt..Det har varit mycket kvid från mig , men jag berättar bara vad som händer mig och säkert tusen av mig´r i Svergie land..
Sköt nu om er och tänk på framtiden och era pengar.. Jag ska iallafall försöka..