fredag 5 oktober 2007

Livet är som lego, alltid nån jävla bit som saknas

Hello igen, då var det kväll och nu har dagen gått som den skall gå, mot kväll och natt.
Jag är som många andra en natt person, och jag älskar tystnaden och lugnet som kommer ned natten. Nu har man fixat 3 mackor med gott gott och kokat 2 ägg och ett stooort glas mjölk.
Fortfarande funderingar över mitt förra inlägg i bloggen. Snälla killar får bita i gräset. Så skall det heta framöver. Om det finns några tjejer som läser detta så gör gärna kommentarer. hepp.
Ja nu ska man påen ny intervju på Måndag om ett nytt jobb, får vi se vad dom säjer för jag är lite less på det jag har om jag ska vara ärlig. Men detta verkar vara lovande så alla där ute håll tummarna och tårna.

En funderare.

Nu sitter man här denna dag" fredag" och funderar på vad man ska göra. Visst man kan dra på bio eller lyssna på när grannarna spelar hög musik.. NJa.. Jag funderar mer på att om man hade haft en flickvän!! Det har jag funderat på. Det var en tid då man hade träffat en jättefin tjej men så började detta klyddande.. Ni vet!! Jag tycker vi går för fort fram, jag är inte redo, jag vet inte.... Men detta efter man har haft mys om ni vet vad jag menar.. Vad är problemet? Man är 2 som dansar tango... eller? Man är ju inte 18 längre utan liiite äldre och då vill man ju träffa nån som man kan ha genensamma saker med och hitta på roliga saker med.. osv osv...
Men rätta mig nu om jag har fel!! När man precis har träffats, och det klickar så att säja. Vill man inte då fortsätta träffas och umgås? Det gäller viss inte nu mer har jag förstått.. För om man vill det så går man för fort fram!! HAHA... JO visst...
Nä jag tror problemet ligger i att man kan vara för snäll.. Jag vet att jag är det och tyvärr så blir man visst offer för det med. För snälla och vänliga killar som tänker på andra träffar visst inte så många tjejer som om man hade varit etyt svin eller varit ehlt enkellt motsattsen till snäll och gó. Detta har varit i mina tankar nu under större delen av natten. Otroligt.. Vad har hänt??