onsdag 10 oktober 2007

Lill lördag

Onsdag idag och veckar har flytit på som vanligt. Intervjun som jag var på gick jättebra så nu kommer mina blivande arbets uppgifter nalskas.. Vad har hänt då denna vecka hitentills?
Jag var på apoteket idag och räffade på säkert världens suraste person bakom kassan...
Jag bara stog häpen inför hennes sätt att vara som så kallat proffisionell person inom Apoteks väsendet. Jag skulle hämta medicin och det hade visst inte gårr vissa dagar för att få det på mitt frikort och det fick jag höra att jag var inte kunnig att kunna räkna och allt som hör till.
Hon räknade en vecka som 6 dagar och jag var dum som inte fattade det..Så börjar man ställa sig frågan? Hur fan räknar hon? Det skulle gå vissa dagar för att man ska få det på frikortet.. 2/3 delar visst och jag tror det slog på 2 piller som gjorde at jag till sist fick punga ut åtskilliga stålar för detta.. Jag funderae över beslutet och fick gå till bankomaten.. Stog i kön och började räkna på hur hon räknade.. Hon fick 2 veckor att ha 12 dagar.. Jag frågade henne tyvärr inte för jag var så förbannad att jag fick huvudvärk.. När jag kom tillbaka så tittade hon på mig och sedan sprang till sina arbetskollegor som satt i kassorna coh berättade att jag var där och pekade på mig. givitvis så att enligt henne att jag inte skull köra med samma sak till dem som jag gjorde med henne.. Hur i helvete undrar jag då?? Förlåt mitt grova språk..
Men hur känner man sig då? Ja och när jag då var framme och lade fram mitt recept och frågade vänligt om denna andra person som satt i kassan kunde räkna om så kom hon farande och frågade om allt var som det ska vara.. Jag kunde inte hålla min kärf så jag sa att det ska hon inte ha med att göra och att har hon inte kunder som väntade på henne? Hon tittade på mig och fräste till.. Nästa person som jag bad då räkan räknade på ett helt annat sätt än denna otrevliga person.. Och vipps belv det andra siffror??? HEPP!!! Undra sa då flundra..
Jag ifråga satte denna dam om detta verkligen stämde och hon sa ja då.. Personen som var otrevlig kom då fram igen och kollade in sin kollegas räknesett och sa att hon fick det till annat och inte som sin kollega och tillade andra ord om att hon skulle stå på sig för att jag som kund hade ingen rätt att ifrågasätta.. Jag bad denna otrevliga person att lämna platsen igen och det gjorde hon motvilligt. Igen så kom det upp att en fjorton dagars period består av 12 dagar .. Jag undrade hur? Men då lade hon bara ner sin penna och sa att "det spelar ingen roll du får betala".
OK.. Hur funderar man då.. Jag kan tillägga att jag kom upp till mitt hem med en dundrande skalleband.. Skulle gått ner igen och sagt att dom skulle ge mig huvudvärks medicin för all plåga dom orsakat mig ekonomiskt och fysiskt.
Jag vill tillägga att jag sett denna person innan på apoteket stå och titta på personer somväntar på sin tur och skratta åt som som om vi var dum kreatur.. Är hon då bättre än oss? Blöder vi inte alla rött? Kom vi inte till världen på samma sätt? Vad får henne att tro att vi är annerlunda än henne? En vit rock och lite mackt över mediciner?
Nä nästa gång så ska jag vara mitt vanliga jag och om det kommer så att det händer nått på apoteket som att jag fåren bra expidit så ska jag ställa mig upp och peka med hela handen och höja min röst och säja" tur att du inte är som henne( och då peka på denna otrevliga person)".
Nä man ska vara friska och fri från mediciner så slipper man alla rötägg som finns ..
Men alla är inte dåliga.. Så är det..