lördag 6 oktober 2007

Kväll igen då!

Jaha .. Då var det kväll igen och så närmar sig natten med små steg. Det ska bli skönt för man är ju kvälls o natt person. Men klart det är ju vissa saker som saknas nu känner jag. Det hade varit skönt att dela kvällen med en viss speciell person men tyvärr så har man inte träffat henne ännu men det kommer,,,Får man hoppas. Man ska inte ha för bråttom men jag vill ju träffa denna speciella som , JA ni vet.. Migränen har satt igång igen i skallen så man udrar varför sitter man framför datorn o en skärm som inte är så vänligt mot skallen? Jag vill bara skriva av mig lite o dela vidare mina taknar och känslor vidare om det finns dom som läser denna blogg.
Så man får kasta i sig en pilla till mot värken och lägga denna sköna kalla handduk på skallen som lindra lite iallafall.. Min bror har varit här i dag med sina barn, roligt men dom lever ett så förbannat liv .. Ingen fara så om man inte hade så ont i huvudet.. Så det blev kaffe i mängder o juice till kidsen..
Mina funderingar igen här ...Är det meningen att man ska vara själv här i världen? Man vill ju dela med sig sin kärlek till nån som man älskar och förhoppningsvis denna älskar tillbaka.
Man tycker att det inte ska vara så svårt men det är det visst?? Vad är problemet?
Vissa har ju blivit brända fförut och har denna berömda vägg som man ska komma igenom nångång i framtiden eller vara visst värdig att bli omtyckt.. Det är så många faktorer...
Hur blir man dömd? Pengar eller? Bra bil? Stor lägenhet? Vad?
Räcker det inte att man är en bra person/människa innuti och att man är snäll mot den man tycker om? Ärlighet är ju en stor sak det måste jag hålla med om..
Men man har snackat med människor om detta ,, Kärlek... Jag undrar...
Vissa har ju kriterier som ska uppfyllas.. Vad händer sedan ska man bli tilldelad ett formulär med vissa frågor? Eller jag vet.. En stor intervju ... haha
Jag menar... Fallar man för varann så gör man det , varför inte låta ödet och allt annat som naturens gång ta sin tkat och göra det bästa som kommer o finns.. njaaa.. inte så lätt...
Inte för vissa iallafall..
Vad hände med att att man träffas och men tycker om varann och man gör det bästa med det? Jag menar så att ska det inte vara så?? jag förstår att man kan ha träffat någon som har blivit sårad innan men då förhoppnings vis berätta denna människa det i början och säjer att man ska ta det lung i början, det finns ju.. Men jag vill så här.. Och det är super enkelt.
Man träffar någon, man faller för varann, man bestämmer att man vill fortsätta tröffas och man är ärliga mot varann redan i början och inte så att man ska få obehagliga överaskingar som t ex.. jag har inte gjort slut med mitt ex, eller hmmm jag vet inte men jag tycker om dig.. VA!!! Hur?
Jag kan gå on med att skriva hur mycket som helst, men se lá vi.. Låt naturen ha sin gång!!
Är man inte berädd att träffa nån så gör man inte det!! Sopa rent franför dig innan du träffar nån, både för din skull men mest för den andra..

Ny dag

Hej igen bloggen. Då var det ny dag igen och solen skiner idag, fint. Vad händer idag då? Jag är förkyld så jag ska bara slappa idag o ta det lungt, det går ju fotboll på tv´n kl 14 i dag så det blir ju det då..Och té får det rinna ner i strupen under dagen.Skönt att vara hemma fan, jag tänker på det nya jobbet nu som kommer på Måndag, hoppas'!!