måndag 8 oktober 2007

Ja då var jobbet klart.

Hej allihop. Då var Måndagen över snart o Simsons går på TV.
Jag var på jobb intervju idag om nytt arbete. Var på denna intervju i 2.5 timmar och det gick skit bra!! jag o Joakim som min "förhoppningsvis" nya chef heter snackade om hundar och dykning. jag tyckte att vi klickade bra. Så alla .. Håll tummarna nu!!
Jo vad har Micke at säja idag om denna värld? Har bar härt om denna händelse som jag skrev om igår.. Killen har ju nu dött.. För jävla tragiskt!! Och bara denna händelse om pappan somsköt 2 killar med hagel brakare,, ni funderar ?? jag med.. Menj l'ser man nu mellan raderna så undra jag , hur fan har poliserna skött det hela? Pappan nu som sköt dessa killar, en 12 åring dog"tyvätt" och kompisen ligger på intensiven. Alla är imot denna familj nu, huvud jakten har börjat ... Men!!! Nu har man fått reda på att dessa killar som blivit skadade har treckasserat familjen , mobbat sonen och förstör deras bil som at repa den och hällt ut soper framför deras hus och så vidare.. Pappan har polis anmält dessa killar för skdegörelse och annat som inte framgått enligt polisen, men nu kommer det rolgia!! När man intervjua polis en i denna ort så säjer dom att intgen raport har gjorts.. Men när radio och tv kollar sina källor innom polisen så har en rapport gjorts utav pappan.. Nu har vi en sak som man funderat över.. Ta lagen i egna händer.. Som jag skrev igår.. Gör jag något så blir JAG polis anmäld för der jag gjort på gärningsmännen.. För att polis eller annan myndighet inte gjort nått....
Detta kommer inte fram att åtgärder har gjorts åt dessa killar..Sonen har blivit mobbad under åtskilliga år och mamman har fått sin bil repad, Deras får som varit i ihägnad har blivit utsläppta av dessa killar under natt.. Och då kommer vi åter om det jag skrivit innan ,, Vafan gör dessa ungdommar ute mitt i natten på skoldag.. Jo för att sabba för nån annan...
Vem ska man skylla på då? Slapp hänta föräldrar som sitter hemma med sin nya partener efter en skillsmässa eller en flaska vin som är viktigare än att ha och ta hand om sitt barn.
Hade jag haft ett barn i denna ålder så hade jag hart en tis som hade varit stenhård.. klockan 22 inte senare ..Annars så hade det varit hem förbud.. lexor o inga kompisar på 2 veckor..Inte ens tv tittande utan en bok.. Ingen dator o inte internet. Hårt.. jafan.. Har jag överlevt detta när jag var ung och det blev inget fel på mig så gäller det fö mina barn. Och då kommer vi till en anna sak.. Respekt...... Barn har ingen respekt för sina föräldrar eller äldre idag..
Vaför? Jo uppfostran.. Jag tog ingen skada av ett skäll av min mamma eller pappa när jag var yngra.. Jag lärde mig av mina misstag. Sedan kom lumpen.. JO.. Där lärde jag mig värderingar av andra och att ta hand om mig själv och den uppgift jag hade hand om.. Men göra öumpen idag är ju frivilligt.. Synd säjer jag.. Ska gälla killar som tjejer.. man lär sig o frysa man lär sig ta hand om saker och värdera stunder och situationer..
men som de är idag så lär sig ingen nått... Synd..
Skolan är jobbig mamma o pappa är jobbig... osv osv.. Ta han dom dessa värderingar du fått och var inte svartsjuk på de som har familj utan ta o va glad över de som har en bra familj och var del av glädjen.. Begra dig inte i svartsjuka och annat.. Tänk på.. Det är bara du som blir lidande och får ont i magen.. Är det värt det??