söndag 7 oktober 2007

Dagen innan Måndag.

Ja då var denna helg slut och man har nu ätit sin sista bit mat för dagen, det blev kyckling idag.
Hur har denna helg varit då? Jo för mig har den varit rätt skön och behaglig, förutom min migrän då, men annars OK. Satt o tittade påTV innan idag mellan mina uppgifter som jag skulla göra i dag till kommande vecka. Jag reagerade på allt våld dom visar och bara elände, som denna kille nu som blivit slagen nästan till dötts av jämnåriga kamrater. Det fanns inte när jag växte upp!! Var man i en fight och man hamnade påmarken så slutade man slåss!! Men inte nu visst hamnar man på marken så "typ" ber man om mer stryk visst.. Verkar inte bättre..
Synd att man inte var där och såg det!!! OJOJOJ.. Då hade man blivit olyklig kan jag säja..
Likadant att man hör vidare när dom intervjuar personer som såg detta "kvinna 14 år" .. Va fan gör hon där kl 3 på natten?? Likadant, jag återkommer till min uppväxt, jag var aldrig ute kl 3 på natten.. Många idag som är unga är ute på sina skoldagar till minst 3-4 på natten ..
Då undrar man vad gör dom vid denna tiden? Hänger med polare? Klart vad annars men sedans denna generation kommit så har det bara blivit mer problem med knark och våld.
Synd!!!
Men vems fel är det? Sammhällets? Föräldrarna? Skolan?
Nä idag ska man ha skottsäker väst sig och en Glock 9mm..
Jag har varit själv ute i krig via FN och NATO och sett en massa skit, inget för det mänskliga ögat ska jag säja. Men tyvärr blir man avtrubbad och tänker - det händer inte mig-..
Slutar med att du ska ta ut pengar i minuten automaten och får en 10 tumms planka i skallen av en 14 åring som vill ha din mobil och pengar. Och slår man tillbaka så slutar det i rätten att du slog en yngling som inte är myndig och du åker på det.. Nää man kan fan fundera..
Klart man blir arg på all skit som finns.. Jag menar FINNS DET INTE TILLRÄCKLKIGT MED PROBLEM I VÄRLDEN!! Jag citerar min bror son, "Vad händer med världen" Och han är bara 13 år.
och så ska man tillbaka till sitt arbete som ska vara klart tills på Måndag och man känner att man är så deppig att man inte vill arbeta igen.. Inte konstigt att folk tar till spriten..
Men annars så har min helg varit bra.. (Hitentills)!!